Blog categories

Nieuws van:

Wooncompagnie


Mijn Wooncompagnie.

Mijn Wooncompagnie is nu een ‘self service portal’ geworden. De huurder is niet meer afhankelijk van Wooncompagnie. Een aantal zaken zijn zonder inloggen bereikbaar. Wil men op woningniveau niet privacy gevoelige zaken weten dan kunnen deze gegevens op basis van een ‘zachte inlog’ (postcode en huisnummer) benaderd worden. Mijn Wooncompagnie

 

Wooncompagnie introduceert als eerste corporatie veilig inloggen met iDIN

iDinHet is belangrijk dat de ‘online-gegevens’ van huurders beveiligd zijn en alleen door de betreffende persoon benaderd kunnen worden. Om dit mogelijk te maken gebruikt Wooncompagnie, sinds de introductie van het vernieuwde huurdersportaal, iDIN.

iDIN is als inlogmethode ontwikkeld door banken en maakt gebruik van dezelfde beveiligingstechnieken als internetbankieren. Door deze methode hoeft men geen gebruikersnamen en wachtwoorden te onthouden. Op het huurdersportaal staat een filmpje met een duidelijke uitleg voor de huurders. Huurders zijn tegelijkertijd met de huurverhoging geïnformeerd over deze nieuwe inlogmethode. Inmiddels is er al ruim 1.500 keer succesvol ingelogd via iDIN.
Meer informatie iDIN

 

Waar moet ik zijn voor nieuws en vragen......