Blog categories

Nieuws van:

foto HK WC Sch

‘Coalitie van gemeente Schagen, de Huurderskoepel en Wooncompagnie pakt door om woningnood te bestrijden’

Huurderskoepel vraagt huurder Wooncompagnie om input

 

De Huurderskoepel houdt een enquête om te weten hoe de huurders van Wooncompagnie het energiezuiniger maken van hun woning ervaren.

100.000 huurwoningen energieneutraal en lagere woonlasten

Gezamenlijke uitgave van de huurdersorganisaties in
het werkgebied van Wooncompagnie in de
gemeenten Hollands Kroon , Schagen en Medemblik.

Geen huurverhogingen of gedwongen verhuizingen.

Wooncompagnie, Woningbouwvereniging Anna Paulowna en Woningbouwvereniging Beter Wonen gaan vanaf 20 november dagelijks adverteren met beschikbare woningen.

De stem van hurend Nederland.

De Woonbond staat voor betaalbare huren,
goede woningen in leefbare,veilige wijken en
voor sterke huurdersorganisaties.

Gezamenlijke uitgave van de huurdersorganisatie in het werkgebied van Wooncompagnie vallend onder de gemeente Hollands Kroon, gemeente Schagen en gemeente Medemblik.

 

 

Huurderskoepel heeft samen met corporaties en huurdersverenigingen in Hollands Kroon op 17 januari 2017 de prestatieafspraken ondertekend. 

Mijn Wooncompagnie.

Mijn Wooncompagnie is nu een ‘self service portal’ geworden. De huurder is niet meer afhankelijk van Wooncompagnie. Een aantal zaken zijn zonder inloggen bereikbaar. Wil men op woningniveau niet privacy gevoelige zaken weten dan kunnen deze gegevens op basis van een ‘zachte inlog’ (postcode en huisnummer) benaderd worden. Mijn Wooncompagnie

 

Wooncompagnie introduceert als eerste corporatie veilig inloggen met iDIN

iDinHet is belangrijk dat de ‘online-gegevens’ van huurders beveiligd zijn en alleen door de betreffende persoon benaderd kunnen worden. Om dit mogelijk te maken gebruikt Wooncompagnie, sinds de introductie van het vernieuwde huurdersportaal, iDIN.

iDIN is als inlogmethode ontwikkeld door banken en maakt gebruik van dezelfde beveiligingstechnieken als internetbankieren. Door deze methode hoeft men geen gebruikersnamen en wachtwoorden te onthouden. Op het huurdersportaal staat een filmpje met een duidelijke uitleg voor de huurders. Huurders zijn tegelijkertijd met de huurverhoging geïnformeerd over deze nieuwe inlogmethode. Inmiddels is er al ruim 1.500 keer succesvol ingelogd via iDIN.
Meer informatie iDIN

 

Waar moet ik zijn voor nieuws en vragen......